Kun aloitimme yhteistyön Workspace Oy:n kanssa, ensimmäinen projektimme oli Tuxeran toimistokahvilan visualisointi. Nyt projekti on viimein valmis ja voimme ilolla todeta, että visualisointi vastasi erittäin onnistuneesti todellisuutta!

Tilojen suunnittelusta vastasivat Workspace Oy:n taitavat suunnittelijat. Me tuotimme projektia varten 3D-visualisoinnit, joiden avulla projektin lopputulema saatettiin yksityiskohtaisesti esitellä Tuxeralle. 
Tuxera_Cafe.jpg
Capture Designin projektin alussa tuottama 3D-visualisointi Tuxeran toimistokahvilasta 
Kuva3_small.jpg
Vastavalmistunut ja Workspace Oy:n suunnittelema Tuxeran toimistokahvila todellisuudessa

3D-visualisoinnin merkitys
Yksityiskohtainen ja esteettinen visualisointi on tärkeä osa suunnitteluprojektia, koska:
-    Fotorealistinen 3D-visualisointi auttaa suunnittelijaa esittelemään asiakkaalleen havainnollisesti tilan tulevat ratkaisut.
-    Tarkkaan harkittu sommitelma ja yksityiskohtien tarkkuus tekee visualisoinnista esteettisesti kiinnostavan. Ensivaikutelmalla on hurjasti merkitystä kokonaisprojektin kannalta. 
-    Työkuvat ja kalustelistaus syntyvät nopeasti, kun värit, materiaalit ja ratkaisut on jo tehty virtuaalitodellisuudessa. 
-    Visualisoinnin avulla projektin eri osapuolten on mutkatonta keskustella toteutuksesta, sillä kuva kertoo enemmän kuin monimutkainen työpiirustus tai tuhat sanaa.

Näyttää siltä, että ainakin suunnittelun saralla on mahdollista ennustaa tulevaisuutta!
Jos siis kaipaat uusia tapoja projektisi presentointiin tai markkinoinnin avuksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä: info@capturedesign.pro.