FI.jpg

Viimeisimmässä artikkelissamme kerroimme suunnittelukilpailusta, jonka parissa olemme viime aikoina työskennelleet. Tänään julkaisemme toisen kilpailuehdotuksemme!

Kilpailussa erityisesti viehättää sen budjetin rajattomuus. Tilojen ei tarvitse olla toteutuskelpoisia, mutta sitäkin ylellisempiä. 

Näin kaikki alkoi
Kilpailun järjestäjinä toimivat yhdessä kylpyammeiden jälleenmyyjä, Salini, ja venäläinen 3D-artistien Internet-yhteisö, 3DDD. Kilpailun tavoitteena oli suunnitella ja visualisoida kylpyhuone, johon on sijoitettu Salinin kylpyamme. Kilpailusta saimme onneksemme tietää jo sen julkaisuajankohtana, sillä 3DDD on sivusto, jota käytämme päivittäin työssämme.

Tämä 3D-artistien Internet-yhteisö ylläpitää massiivista 3D-objektien kirjastoa. Sisällöstä vastaavat sivuston käyttäjät ja PRO-jäsenille kirjasto on vapaasti hyödynnettävissä. Lisäksi 3DDD julkaisee sivustollaan useita kilpailuja. 

Katalogi -kuvituksen luominen tuotteille on työmme parasta antia. Lisäksi tavoitteena oli vapauttaa ajatukset hetkeksi pois päivittäisistä työrutiineista ja päästää luovuus valloilleen. Myös 3D-mallinnusosaamisen päivitys oli paikallaan.

Capture%20Design%20for%20Salini,%20Cira%

Capture%20Design%20for%20Salini,%20Cira%

Inspiraatio ja ratkaisut
Tämän konseptin tavoitteena on viehättää sukupuoleen katsomatta. Tummat, intensiiviset pinnat luovat mystisen vaikutelman, jolloin valkoinen kylpyamme loistaa kaiken keskellä.

Avara terassi kansituoleineen luo ylellisyyden ja vapauden tuntua. Pienet yksityiskohdat, kuten Art-Deco -henkinen sivupöytä ja messinkiset peilinkehykset, luovat tilaan eloa. 

Tässä suunnitelmassa käytimme Salinin Cira -kylpyammetta. Sen muodossa on ripaus historiallisuutta, mikä sopi konseptimme tyyliin. Moderni arkkitehtuuri yhdistettynä yllättäviin väreihin tai vintage -kalusteisiin toimii aina. 

Käy tutustumassa töihimme 3DDD:n sivulla ja jätä meille palautetta! 

Salini Cira by Capture Design