FI.jpg

Viime aikoina meillä on ollut ilo työskennellä suunnittelukilpailun parissa. Kilpailun järjestäjinä toimivat yhdessä Salini ja 3DDD. Monenkirjavan yleisön tavoittamiseksi päätimme luoda kaksi toisistaan poikkeavaa konseptia. Lopputuloksena syntyi tasokkaita ratkaisuja ja tyylikkäitä toteutuksia.

Kilpailun järjestäjä:
3DDD on venäläinen 3D-artistien Internet-yhteisö. Salini taas on kylpyammeiden jälleenmyyjä, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja tuotteidensa myynnin tueksi.

Kilpailuhaaste:
Kilpailun tavoitteena oli suunnitella ja visualisoida kylpyhuone, johon on sijoitettu Salinin kylpyamme. Tila tuli esittää useasta kuvakulmasta. Kilpailuhaaste oli meille mieluinen tapa tuoda omaa tyyliämme ilmi.

Capture%20Design%20for%20Salini%20Ettora

Capture%20Design%20for%20Salini%20Ettora
Skandinaavisen ja klassisen tyylin sulautuma

Inspiraatio ja ratkaisut

Tässä versiossa käytimme Salinin mallia nimeltä Ettora. Pääasiallisena inspiraation lähteenämme oli skandinaavinen sisustus, kun keräsimme kasaan ideoita kylpyhuoneen suunnittelua varten. Pientä twistiä saimme aikaan, kun keksimme sekoittaa joukkoon klassisia elementtejä.

Amerikkalainen arkkitehti, Louis Sullivan, tunnetaan kuuluisasta lausahduksestaan: "form follows function" eli muoto seuraa tarkoitusta. Nämä viisaat sanat mielessä aloitimme suunnittelun määrittelemällä tilalle pohjaratkaisun. Tila tuntuu avaralta ja yleelliseltä, sillä se sisältää vain sen, mikä on tarpeellista. 
Viimeisteltyämme tilaratkaisun, määritimme hyvin yksinkertaiset värit ja materiaalit. 3DDD on venäläinen yhteisö, joten ripaus koristeellisuutta oli paikallaan: se näkyy kuosina lattia- ja seinälaatoissa. Kalusteiden ja esineiden muodot ovat pehmeitä ja kaarevia, kylpyammeen valitsimme tyyliin sopivaksi. 

Käy tutustumassa töihimme 3DDD:n sivulla ja jätä meille palautetta! 

Salini Ettora by Capture Design