Caloom_New_View%201.jpg
Näkymä uuden co-working tilan loungesta

Osa projekteistamme liittyy nuorten yritysten toimitilojen suunnitteluun. Joskus asiakkaamme on osa nopeasti kasvavaa startup -yritystä. Tällöin tärkeintä on löytää vastaus kysymykseen: parannetaanko olemassa olevia työtiloja vai onko yrityksen aika muuttuu uusiin tiloihin. Näin hyvä suunnittelu auttaa asiakkaitamme:

1. Test-fit kalustepohjapiirustukset
Jokainen neliömetri hyötykäyttöön!

Esimerkkitapauksessamme asiakkaamme etsi uusia toimitiloja, jotka voitaisiin muokata co-working tilaksi. Tässä vaiheessa oli tärkeää selvittää, montako työpistettä tiloihin saataisiin mahtumaan. Työstimme yhdessä kalustepohjapiirustuksen, johon sovitettiin kaikki tarvittavat tilalliset funktiot. 

Caloom%20Co-Working%20layout.jpg

2. Vaikuttava esitys
Yksi kuva on 1000 sanan arvoinen!

Nuorilla yrityksillä on usein yksi yhteinen ongelma: rahattomuus. Yritys ei tuota vielä tarpeeksi eikä pääomaa ole näin kertynyt. Tässä tapauksessa asiakkaamme tavoitteena oli löytää sopiva sijoittaja avukseen. Sijoituksen saamiseksi yritysidean tulee vaikuttaa houkuttelevalta - ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Menestyksekkään tapaamisen tueksi loimme tilasta näyttävät 3D-visualisoinnit. Visualisointien ansiosta yrityksen suunnitelmat näyttivät realistisilta ja onnistuivat vakuuttamaan. Yrityksen ja sijoittajan oli myös helppo saada yhtenäinen käsitys siitä, miltä uusi co-working tila todella näyttäisi.

Caloom_New_View%202.jpg
Näkymä uuden co-working tilan sisäänkäynniltä

3. Ammattitaitoinen tuki
Suunnitelmista toteutukseen!

Projektin edetessä tuotamme asiakkaillemme myös kaikki toteutukseen tarvittavat piirustukset ja asiakirjat. Lisäksi pidämme huolen siitä, että toteutus sujuu mutkattomasti. Ammattitaidolla suunniteltu toimisto tukee tilan käyttäjiä tehokkuutta ja hyvinvointia.

Nuorelle yritykselle sisustusarkkitehdin palkkaaminen saattaa vaikuttaa kalliilta investoinnilta. Pitkällä tähtäimellä kuitenkin hyvällä suunnittelulla taataan tasokas toteutus ja liiketoiminnalle menestyksekäs startti.