Gaite%20Lyrice%20%284%29.jpg
 Co-working @ La Gaîté Lyrique

Pariisilaisen Théâtre de la Gaîtén tilat saivat uuden elämän, kun teatteri muuttui digitaalisen taiteen ja musiikin keskukseksi: la Gaîté Lyriqueksi. Vaikka Ranskan matkan aikana emme päässeet tutustumaan rakennukseen kokonaisuudessaan, jo vierailu coworking tila Foyer Historiquessa oli suunnattoman inspiroiva!

La Gaîté Lyrique

Alkuperäinen teatteri suunniteltiin jo 1860-luvulla. Arkkitehteina toimivat Jacques-Ignace Hittorff ja Alphonse Cusin. Myöhemmin teatteri muuntui kulttuurikeskukseksi ja La Gaîté Lyrique avautui yleisölle joulukuussa 2010.

Nyt teatterin avarat ja koristeelliset tilat tarjoavat monipuolisia virikkeitä aktiiviselle ja uteliaalle mielelle. La Gaîté Lyrique voi työskennellä tai opiskella, nauttia kahvit paikallisessa kahvilassa tai uppoutua kirjaan rauhallisessa nurkkauksessa. Teatterissa järjestetään lisäksi useita näyttelyitä, konsertteja ja työpajoja.  

Suunnittelijoina meitä inspiroivat tietysti eniten tilalliset ratkaisut. Tyylillisesti monumentaaliset pilarit ja koristeelliset pinnat yhdistyvät onnistuneesti moderneihin riippuvalaisimiin ja geometrisiin baaripöytiin. Lisäksi värikäs "wall washer" -valaistus siirtymäalueilla tuo tilaan sitä ainutlaatuista twistiä. La Gaîté Lyriquen tiloja voi myös vuokrata.

Casa%20Blogit%202.jpg
Tyylikäs geometrinen baari yhdistyy rustiikkisiin pintoihin

Gaite%20Lyrice%20%288%29.jpg
Coworking tiloissa riittää avaruutta ja valoa

Sijainti ja yhteystiedot:

La Gaîté Lyriquen löydät Pariisin kolmannelta arrondissementilta osoitteesta 3-5 rue Papin. Tähän suuntaan pääset metrolla Réaumur - Sébastopol. Jos haluat tietää tästä digitaalisen taiteen ja musiikin keskuksesta lisää, tavoitat heidät parhaiten täältä:

Website Facebook Twitter

P.S.

La Gaîté Lyriquen lähellä sijaitsee myös yksi Pariisin vanhimmista kaduista: Rue Montorgueil. Tältä kadulta löydät Pariisin legendaariset leipomot ja ravintolat!