Gaijin%20-%20fb.jpg

Capture Designin ohella meillä on ollut ilo olla mukana projektissa nimeltään Gourmet Passi. Syksyn aikana olemme vierailleet useissa helsinkiläisissä ravintoloissa. Nämä ravintolat jäivät mieleemme, eivät vain hyvän ruoan vaan mielenkiintoisen sisustuksensa ansiosta!

Gaijin%20-%20CASA.jpg

1. Gaijin
Gaijinissa nautimme aasialaisen keittiön antimia. Sisustusta voisi parhaiten kuvata sanoilla ”itämaista eksotiikkaa”. Rento aulatila ja avara sali noudattavat samaa väriskaalaa. Tiloja yhdistävänä tekijänä toimii korkea, pitkä pöytä, jonka äärellä iltaa voi istua isommallakin porukalla!
gaijin.fi

South%20Park%20-%20CASA.jpg

2. Southpark
Southpark sijaitsee Sinerbychoffin puiston nurkilla ja sen ruokalista perustuu etelä-kalifornialaiseen keittiöön. Ravintola on valoisa, sillä huikean korkeista ikkunoista avautuu näkymä puiston puolelle. Trendikkäässä tilassa sohvat on verhoiltu sinisellä sametilla ja takaseinälle on koostettu mustavalkoisten taideteosten kokoelma.
southparkrestaurant.fi

Apero%20-%20CASA.jpg

3. Apero
Apero on Helsingin paras ranskalainen kahvila-ravintola. Abrahaminkadun ja Kalevankadun risteyksessä sijaitseva ravintola on sisustettu ihanan huolettomasti. Ravintola on intensiivisen punainen, graafisen musta ja samalla niin kotoisa ja lämminhenkinen!
apero.fi

Sandro%20-%20CASA.jpg

4. Sandro
Kallion Sandro on jo ravintoloiden klassikko. Tämä marokkolainen ravintola on huoleton ja monipuolinen. Harkittu viimeistelemättömyys toimii. Sandrossa on rohkeasti yhdistelty kaikenlaista tyyliä, materiaalia ja grafiikkaa - ruokakin nautitaan eriparisilta lautasilta. 
sandro.fi

The%20Cock%20-%20CASA.jpg

5. The Cock
Kasarmitorin kulmilla sijaitseva The Cock tarjoilee maistuvaa ja monipuolista ruokaa. Tila koostuu rennosta baaritilasta, avarasta ruokasalista ja hauskasta terassista. Teollinen tyyli täydentyy värikkäillä yksityiskohdilla. Kaikki on hieman vanhaa ja kulunutta.
thecock.fi