FB%202.jpg

Fotorealistiset visualisoinnit ovat huippuhyvä työkalu sisustussuunnitelmien esittelyyn. Jos kuitenkin haluat saada vielä intensiivisemmän tilan tunnun, 360° VR Panorama on täällä!

360° VR Panorama

Tässä yhteydessä VR ei tarkoitakkaan meille suomalaisille rakasta junayhtiötä vaan on lyhennys sanoista Virtual Reality. Tällä hetkellä käytämme työssämme 3D-visualisointeja sisustusratkaisujemme esittelyyn. Samaisesta 3D-mallista on kuitenkin mahdollista tuottaa edelleen 360° Panorama tai Tour.

Esittämämme 3D-näkymät toimivat ilman erillisiä liitännäisiä kaikissa verkkoselaimissa ja mobiililaitteissa. Lisäksi tilaan voi asettaa useita tarkastelupisteitä, jolloin tilassa voi liikkua huoneesta toiseen ja kääntyä 360 astetta. 3D-visualisoinnit ovat taiteellisia näkemyksiä, joita laatiessamme mietimme tarkasti asetelmaa ja kuvakulmaa. 3D Panorama taas tarjoaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen tilasta ja auttaa meitä tuomaan kattavasti esille kaikki suunnittelemamme ratkaisut. 

Ennen kuin huomaammekaan, 3D-ulottuvuudessa on jo mahdollista haistaa uuden asunnon tuoksu ja kuulla askeleet upouudella parketilla.. Tulevaisuus on täällä. 

Katso 3D Panorama Capture Designin blogista!