LogoULF%20%281%29.jpg

Upgraded Life Festival on terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvien startup-yritysten kohtaamispaikka. Tänä vuonna tapahtuman järjestäjien joukossa on yksi uusi tulokas: Capture Design. Meidän vastuullamme on kehittää toimiva ja juhlallinen tilaratkaisu vuoden 2017 festivaaleille.

Upgraded Life Festival 2017

Upgraded_Life_Festival16_c_Petri_Anttila

Upgraded Life Festival järjestetään tuttuun tapaan Biomedicumin tiloissa Helsingin Haartmaninkadulla. Tapahtuman järjestämisestä ja toteutuksesta vastaa HealthSPAn tehokas tiimi yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Vieraat ja näytteilleasettajat ovat laaja joukko eri-ikäisiä ihmisiä, jotka edustavat myös useita eri ammattikuntia. Siksi tunnelma festivaaleilla on oltava miellyttävä kaikille. Yhteisenä tavoitteenamme on luoda mieleenpainuva ja raikas suunnitelma, jonka toteutus pysyisi kohtuullisessa budjetissa.

Tilalliset ratkaisut

Upgraded Life Festival järjestetään jo neljättä kertaa. Tapahtuman kävijöiltä on onnistuttu keräämään arvokasta palautetta, joka auttoi meitä valtavasti suunnittelussa. 

Tärkeintä oli pitää pohjaratkaisu toimivana. Kulku tapahtuma-alueella tulisi olla luontevaa ja jokainen osasto hyvin näkyvillä. 

Toiseksi tärkeintä oli luoda suunnittelulla hyvää tunnelmaa tapahtumaan. Biomedicumin atriumtila on avara ja valoisa, mitä käytimme hyödyksi. Tavoitteena on asentaa festivalin ajaksi alakattoon näyttävä installaatio.

Opastus ja osastosuunnittelu

Tapahtumassa hyvä opastus on myös valtavan tärkeää. Suunnitelmassamme opastuksena toimisivat lattiateippaukset ja hauskat opastekyltit ilmastointitötteröiden päällä. Värivalolla korostettaisiin tärkeitä yleistiloja, kuten wc-käytäviä ja vip-tiloja. 

Osastoja tilaan mahtuu useita erilaisia. Tavoitteenamme on rajata osastot matoin, joissa toistuvat Upgraded Life Festivalin brändivärit. Kalusteina hyödynnetään Biomedicumin tiloissa olemassa olevia pöytiä ja tuoleja. Tummapuiset pöydän kannet koimme konseptiin sopimattomiksi, minkä vuoksi päätimme huputtaa ne valkoisella kankaalla.

Upgraded Life Festival on huikea tapahtuma, joka tuo mahtavia uusi näkökulmia ja mahdollisuuksia hoitoaloille. Me olemme kiitollisia, että pääsemme vaikuttamaan maailman hyvinvointiin, joskin verrattain pienessä roolissa. Kuten sanonta kuuluu: ”ole muutos, jonka haluat maailmassa nähdä”. Siitä Upgraded Life Festivaalissa on loppujen lopuksi kyse.