Kun olimme kokeilleet kaikki Italialle tyypilliset ruoat, Margarita pizzasta Pomodoro pastaan, ja juoneet loputtoman määrän cappuccinoja, oli aika maistaa oikeaa, italialaista mozzarellaa.

Tätä tarkoitusta varten suuntasimme Milanossa Breran alueelle, josta löysimme sopivan paikan: Obicà Mozzarella Barin. Ravintolan kekseliäät sisustusratkaisut yllättivät meidät positiivisesti.

Obica%20Mozzarella%20bar%20%285%29.jpg

Obica%20Mozzarella%20bar%20%284%29.jpg

Jo ravintolan viehättävä terassi valkoisine Tolix-tuoleineen ja pöytäsomisteineen on kutsuva. Samaa tuolia on käytetty ravintolan sisätiloissa, missä sen teollinen tyyli yhdistyy puukantisiin ruokapöytiin.

Tärkein sisustuselementti tilassa on lattiasta kattoon ulottuva viinihylly. Lisää asiakaspaikkoja tarjoaa pieni parvi tarjoilutiskin yllä. Obicà Mozzarella Barin sisustus on onnistunut yhdistelmä teollista tyyliä ja iloisia yksityiskohtia. Hyvin suunniteltu sisustus on ravintolalle yhtä tärkeää osa menestystä, kuin itse ruokalista. Ruoasta mainittakoon, että ainakin tilaamamme Mozzarella di buffalo oli suussa sulava kokemus. Vihdoinkin tiedämme, miltä oikea mozzarella maistuu!*

Obica%20Mozzarella%20bar%20%283%29.jpg
Hyvin suunniteltu sisustus on elintärkeä osa ravintolan menestystä

Obica%20Mozzarella%20bar%20%282%29.jpg

Obica%20Mozzarella%20bar%20%281%29.jpg
Teollista tyyliä ja iloisia yksityiskohtia

Jos olet aikeissa matkustaa Milanoon, laita muistiin Obicà Mozzarella Barin osoitteet: Via Mecato Brerassa ja Via Santa Radegonda kaupungin keskustassa.

Marina Gretsova, Capture Design

**Jos haluat tietää lisää makuelämyksestä, lue koko tarina Gourmet Passin sivuilta.