Vain kolme viikkoa sitten Otaniemen kampukselle ovensa avannut A:space on co-working tila, jossa toimii myös Brooklyn Cafe! Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen omistamassa ja operoimassa  A:space tilassa järjestetään luentoja ja erilaisia tapahtumia. Taidenäyttelyt ja yksityiskäyttöön vuokrattava ateljee ovat myös kiinteä osa konseptia.

A%20Space%20%287%29.jpg

A%20Space%20%280%29.jpg


A%20Space%20%281%29.jpg
A:spacen iloisen raikas värimaailma

A%20Space%20%282%29.jpg
Haastattelutuokio Jaana Beidlerin kanssa

Co-working tilan sisustuksessa värit ja kontrastit ovat ratkaisevan tärkeässä roolissa, kertovat projektin toteutuksesta vastanneet Jaana Beidler ja Tiina Aarras. Kahvila toteutettiin pienellä budjetilla ja tavoitteena oli tuottaa uusi konsepti raikkain ja iloisin värein – perinteisestä skandinaavisesta tyylistä poiketen.

Tilassa järjestettävien taidenäyttelyiden lisäksi sisäänkäynnin tuntumasta on varattu taiteilijoiden yksityiseen käyttöön tarkoitettu, vuokrattava ateljee. Lasiseinin rajatussa tilassa työskentelevän taiteilijan askareita vierailijat pääsevät seuraamaan näin aivan lähietäisyydeltä!

Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen suunnittelema ja tuottama kahvila on ennen kaikkea erilaisten ihmisten ja tapahtumien kohtaamispaikka, jonka tavoitteena on tuoda myös itse yliopiston toimintaa näkyväksi. A:spacessa kohtaavat eri alojen opiskelijat, mutta kahvila tapahtumineen ja palveluineen on toki kaikille avoin. A:space laajenee lähitulevaisuudessa, kun lähistölle avautuu myös työpajatoimintaan keskittyvä toimitila – pysy siis mukana! 

A%20Space%20%285%29.jpg
Tilan tunnelmaa

A%20Space%20%286%29.jpg
A:spacen toisen kerroksen neuvottelutilaa

A%20Space%20%283%29.jpg
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä muutama makea syy vierailla A:spacessa! ;)

Kati Koivistoinen, Capture Design