Blogimme lukijat ovat toivoneet artikkelia siitä, miten me, sisustussuunnittelun ammattilaiset, asumme. Ideasta innostuneena kehitimme ajatusta edelleen ja päätimme tarttua tuumasta toimeen. Tässä artikkelissa esittelen oman kotini suosikkiesineitä ja tärkeitä yksityiskohtia.

img_3.jpg
Kirkkaita värejä, klassikoita ja hittituotteita.

Asuntomme sijaitsee Lönnrotinkadulla Kampissa, Hietalahden torin kulmilla. Noin 50 neliömetrin yksiö jakautuu lasitiiliseinän avulla olo- ja makuuhuoneeksi. Suurista ruutuikkunoista on näkymä pienelle sisäpihalle. Asunnossa on vaalea tammiparketti ja täysvalkoiset seinät. Sisustuksemme on kovin raaka ja teollinen, mikä sopii asunnon tyyliin; käsittääkseni talo on vain muutamia vuosia sitten muutettu pienteollisuuskiinteistöstä asumiskäyttöön. Nyt talossa on sekä korkea-tasoisia vuokra-asuntoja että liikehuoneistoja.

img_4.jpg
Suomalaisen muotoilun edustus: Eero Aarnion Tupla Kupla- ja Harri Koskisen Block- valaisin.

Asuntomme on erittäin joustava ja muuntautuu helposti käyttötarkoituksen mukaan. Musta nahkasohvamme on melko vahva elementti tilassa, mutta muutoin värimaailma on iloisen punainen ja vihreä. Sisustukseemme kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita ja hittituotteita, kuten Fatboyn säkkituolit ja keittiökoneiden kuningas - KitchenAid. Suomalaista muotoilua edustavat Eero Aarnion Tupla Kupla- ja Harri Koskisen Block- valaisin sekä Tapio Wirkkalan Ultima Thule-perintökarahvi.

Seinillä meillä on useita omia maalauksiani, joista mielipiteitä jakaa erityisesti vaaleanpunainen villakoiran muotokuva.. Kuitenkin suosikkini kaikista on puna-musta maalaus, joka tuotettiin yhteisprojektina asuntomme tupaantuliaisissa. Nyt olemme jo siirtymässä elämässä eteenpäin ja etsimme uutta asuntoa Helsingistä. Lisää tietoa ja tarinoita muutosta ja asunnonhausta tulossa pian!

Ida Broms, Capture Design Oy