Tiistaina kerroimme KVH-Rakennus Oy:n kanssa yhteistyössä toteutetusta projektista, jonka aikana tuotimme Capture Designilla myynti- ja markkinointikuvat yrityksen Lietoon rakennettavista rivitalokohteista. Asuinrakennuksia nousee tontille kaksi ja siksi päätimme tuottaa myös kaksi erilaista konseptia, kahteen erilaiseen pohjaratkaisuun sovitettuna. Toinen konsepteista on moderni ja klassinen, kun taas toiseen valitsimme herkän romanttisen tyylin.

OH%202%201.jpg
Herkkä ja romanttinen olohuone Liedossa

Konsepti perustuu yksinkertaisiin muotoihin, raikkaisiin väreihin ja mieleenpainuviin yksityiskohtiin. Täydellisen visuaalisen tasapainon saavuttamiseksi, käytimme lämpiä ja kylmiä pastellin sävyjä yhdistettynä suuriin valkoisiin pintoihin ja puun sävyihin.

OH%202%202.jpg
Sisustusideoita ja –tunnelmia: pastellin sävyjä ja yksinkertaisia, skandinaavisia muotoja.

Capture Design, sisustussuunnittelu, Helsinki, 3D-visualisointi, romanttinen tyyli, raikas tyyli, pastelli, sisustus pastelli, olohuone, keittiö, Lieto, lieto uusi koti, osta asunto lieto, osta asuntoOH%202%203.jpg
Sisustuksen herkullisia yksityiskohtia

Markkinointikuvien tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman laaja, kiinnostunut yleisö. Moderni maailma on äänekäs ja kiireinen ja tietotulva valtava, siksi vähintään kodin tulisi olla tunnelmallinen ja tasapainoinen paikka, jossa akkuja voi ladata rauhassa. Konsepti väreineen ja materiaaleineen on kieltämättä naisellinen, mutta kuka tietää vaikka vahvinkin mies herkistyisi hyvin tehdyn kuvan äärellä!

Marina Smirnova, Capture Design