Huhtikuun aikana työstimme mielenkiintoista projektia yhteistyössä KVH-Rakennus Oy:n kanssa. Yrityksellä on rakenteilla kaksi rivitalokohdetta Liedossa ja markkinointi olisi pian saatava käyntiin. Tartuimme siis toimeen ja tuotimme yritykselle neljä sisävisualisointia ja kaksi julkisivuvisualisointia. Tässä projektin parhaat palat!

Lieto-02.jpg
Valoisa ja moderni olohuone Liedossa

Lieto-01.jpg
Sisustusideoita ja -tunnelmia

Rivitaloja nousee tontille kaksi, ja siksi päätimme tuottaa kaksi erilaista konseptia, kahteen erilaiseen pohjaratkaisuun sovitettuna. Toinen konsepteista olisi moderni ja klassinen, toinen romanttinen ja nuorekas. Asiakkaamme toiveesta visualisointeihin oli saatava tilan tuntua ja valoisuutta. Klassisen modernissa sisustuksessa tärkeää oli laatia myös miellyttävän harmoninen värimaailma. Kalustevalinnoissa yhdistyvät kansainväliset ja kotimaiset klassikot.

Markkinointikuvat tuotetaan aina yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja projektinkulku on mutkatonta ja helppoa. Kun toimeksianto on yhteisesti käyty läpi, huolehdimme sekä suunnittelusta että laadukkaiden visualisointien toteutuksesta. Hyvä kuva koskettaa – voisiko tämä olla sinun uusi kotisi?

Kiitokset KVH-Rakennus Oy:lle yhteistyöstä!

Ida Broms, Capture Design Oy