Etsitkö ideoita kahvilasuunnitteluun? Nyt käsillä olevan projektimme ansiosta selasimme läpi useita toteutuksia, joista tässä artikkelissa esittelemme meidän top 3 listan:

Cafe%20collage.jpg


Konsepti 1: urbaani kahvila

Hulluttele vähän ja toteuta trooppinen puutarha vaikka toimiston sydämeen! Loistava esimerkki löytyy Hod HaSharonin kaupungista, Israelista, missä Studio Yaron Talin suunnittelema Segev Kitchen Garden-ravintola sijaitsee. Kasoittain kasveja, terassikalustus ja tunnelmallinen valaistus – volá!

Urban%20Garden%20%281%29.jpg

Urban%20Garden%20%282%29.jpg

Urban%20Garden%20%283%29.jpg
Studio Yaron Talin suunnittelema Segev Kitchen Garden-ravintola Israelissa

Konsepti 2: hipsterikahvila

Starbucks on luonut mielenkiintoisen kahvilakonseptin, jonka suosio ei perustu vain ylihintaisiin erikoiskahveihin vaan ennen kaikkea kustomoituun kokemukseen. Lämmin tunnelma, kahvin tuoksu, oma nimi pahvimukin kyljessä, puuta ja nahkaa.. näin rentoudut tyylikkäästi! Starbucksin sisustuskonsepti on kaikessa kaupallisuudessaan erittäin inspiroiva.

Starbucks%202.jpg

Starbucks%203.jpg

Starbucks%201.jpg
Starbucksin toimitiloja ympäri mailman

Konsepti 3: Skandinaavista eleganssia

Kolmas ja turvallisin vaihtoehto on noudattaa klassisen, skandinaavisen tyylin perusteita suunnittelussa. Meistä Joanna Laajiston suunnittelema Michel Diner & Coctail Bar Helsingissä on yksinkertaisesti ihana: rauhalliset värit, raa’at materiaalit ja harkitut kalustevalinnat – siinä se.

Michel%201.jpg

Michel%202.jpg

Michel%204.jpg
Joanna Laajiston suunnittelema Michel Diner & Coctail Bar Helsingissä

Nämä toteutukset inspiroivat meitä tällä viikolla. Seuraa meitä Pinterestissä ja pysyt mukana!

Marina Smirnova, Capture Design