Helsinkiin on avautunut uusi coworking-tila, joka vauhdittaa uusien startup-yritysten syntyä.
Uusi coworking-tila tunnetaan nimellä Microsoft Flux ja se toimii aivan Helsingin ytimessä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 35. Avajaiset olivat vasta viime viikolla, mutta toiminta on jo täydessä vauhdissa. Microsoft Fluxissa järjestetään tuon tuosta verkostoivia, opettavaisia ja inspiroivia tapahtumia.

MF%201.jpg


Microsoft Fluxin neuvottelu- ja toimitilat ovat vapaasti ja ilmaiseksi kaikkien kaytössä. Tila on auki joka arkipäivä 9-21. Tilassa on ilmainen Wi-Fi, tarjolla kahvia ja jopa hanaolutta. Illan ratoksi pystyyn voi pistää vaikka pöytäjalkapallo-ottelun.

MF%202.jpg
Microsoft Fluxin aulatila

MF%204.jpg

MF%203.jpg
Työtilat toimivat ”nopeat syövät hitaat”-periaatteella. Sisään pääset soittamalla ovikelloa.

MF%205.jpg
Microsoft Fluxin neuvotteluhuoneet

Parasta on, että tilassa voit verkostoitua samanhenkisten käyttäjien kanssa, mutta Microsoft Flux tarjoaa myös mahdollisuudet 3D-tulostamiseen, laserleikkaamiseen ja jopa 3D-lasien testaamiseen! Jos siis aloitteleva yrityksesi on tällaisen korkean teknologian tarpeessa, Microsoft Flux on juuri sinua varten. Tarvittaessa käyttäjille voidaan myöntää mahdollisuus jopa ympärivuorokautiseen käyttöön, mutta tämä edellyttää todellista sitoutumista. Tärkeää on muistaa kolme yksinkertaista perussääntöä: 1) älä varasta, 2) älä aiheuta tulipalovaaraa ja 3) siivoa jälkesi.

Artikkeleissamme aikaisemmin mainitsemamme, Yhdysvalloista levinnyt Girls in Tech-liike organisoi maanantaina 25.4. Microsoft Fluxin tiloissa erinomaisen tilaisuuden nimeltä ” Girls in Tech goes Microsoft”. Illan aikana kuultiin useita puheita, joita pitivät muun muassa Uchenna Ikegwuonu ja Nicola Ralston, jotka kertoivat taustastaan teknologiabisneksessä ja pohtivat erilaisia uramahdollisuuksia. Illan ohjelma huipentui tietysti verkostoitumiseen ja jutusteluun muiden vieraiden kanssa.

GinT%20%282%29.jpg

GinT%20%281%29.jpg
Girls in Tech goes Microsoft Microsoft Fluxin tiloissa 25.04.2016

Älä kuitenkaan usko vain sokeasti kaikkea, mitä luet Internetistä  vaan mene itse tutustumaan Microsoft Fluxin tiloihin, Korkeavuorenkatu on vain 10 minuutin matkan päässä Helsingin yliopiston metroasemalta. Saatat jopa törmätä meihin – nimittäin X-Boxin kimpusta pelaamasta GTA:ta... J

Marina Smirnova, Capture Design