Nuoret, innovatiiviset ja nopeaan kasvuun tähtäävät yritykset tunnetaan paremmin nimellä ”startup”.  Suomessa, erityisesti Helsingissä, konsepti on valtava trendi ja uusien yritysten tarpeisiin etsitään pikaisesti ratkaisuja. Espoossa sijaitseva Regus Kora on yksi esimerkki alan palveluntarjoajista.

RK%202.jpg
Tervetuloa Koralle Espooseen!

Kora on Reguksen spin-off ja toimii Espoon lisäksi Lappeenrannassa ja Tampereella. Yritys on sijoittanut toimintansa yliopistokampuksille, mistä opiskelijat ja nuoret yritykset on helppo tavoittaa. Kora vuokraa työtiloja, suunnittelee ja järjestää startupeille suunnattuja tapahtumia ja palveluita. Reguksen jäsenyys on kansainvälinen ja palvelut ovat jäsenkortin haltijan käytössä maassa kuin maassa!

RK%203.jpg
Puoliyksityinen avotoimisto ja ideointia yhteisissä tiloissa.

Koralla tärkeää on yhteisöllisyys. Co-working tilat on tarkoitettu ihmisille, jotka muutoin työskentelisivät eristyksissä, esimerkiksi kotona tai kahvilassa, mutta jotka sen sijaan arvostavat yhteistyötä ja tiedostavat verkostojen voiman. Työympäristö ei ole vain työntekoa varten vaan tiloissa myös tavataan ja verkostoidutaan, jaetaan ajatuksia ja ideoita vaikka kahvikupin tai lounaan äärellä. Yhteistyössä on voimaa!

Haluatko mukaan?
Regus Kora Espoo
Metallimiehenkuja 10,
02150 Espoo
www.thinkkora.com