Vaajakoskelle on nousemassa upea, pieni asuinalue Saunarannantien rinteeseen. Tontti rajautuu järven rantaan, johon kohoaa myös pikkuinen saunarakennus. Rantaan on tarkoitus rakentaa myös venelaituri, johon isommatkin jahdit mahtuvat parkkiin. Käynnistyvää projektia lähdimme työstämään yhteistyössä Rakennuspalvelu P & P Heikkisen kanssa vastaten kohteen markkinointikuvien tuotannosta.

Saunarannantie.jpg
Olohuone Vaajakoskella á la Capture Design!


Markkinointikuvat tuotetaan aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Kattavien referenssikuvien ansiosta sisustuksen tyylisuunnalle oli nopeasti hahmoteltu linjat; tavoitteena olisi yhdistää teolliset materiaalit, graafiset värit ja pehmeät muodot. Pohjapiirustukseen hahmottelimme kalusteet, joiden materiaalit ja värit selkiytyivät parhaiten vasta 3D-mallissa.

References.jpg
Tyylisuunta valittiin yhdessä asiakkaamme kanssa

References-02.jpg
Somisteita ja koristeita

Väriskaala toimii kuin Ying ja Yang; valkoinen tyyny tummalla sohvalla, musta tuoli valkoisella taustalla ja niin edelleen. Graafisesti dramaattistakin sommitelmaa pehmentää puun sävy, suurena pintana lattiassa. Sama sävy toistuu peilin karmissa ja keittiötarvikkeissa. Harmaan betoniseinän ansiosta seinän, katon ja kalusteiden pinnat ja rajat erottuvat selkeästi. Kirsikkana kakun päälle valitsimme myös huolella somisteet ja tekstiilit.

Projekti jatkuu vielä ulkovisualisointien osalta, mutta se on jo toinen tarina!

Ida Broms, Capture Design