Jos etsit majapaikkaa Bangkokista, One Day I Pause and Forward on täydellinen muotoilun helmi! Bangkokin sydämessä sijaitseva hostelli tarjoaa modernit majoituspalvelut, jotka yhdistyvät co-working työtiloihin. One Day I Pause and Forward on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde kaikille Bangkokin matkaajille!

One%20Day%20%284%29.jpg
Söpöjä yksityiskohtia One Day I Pause and Forward hostellista, Bangkokista

One Day I Pause and Forward sijaitsee lähellä Prong Phongin juna-asemaa. Hostellin ja co-working tilan lisäksi rakennukseen on sijoitettu viehättävä kahvila. Kokonaisuus on ihastuttava, palvelu ystävällistä ja sisustusratkaisut todella onnistuneita. Hostelli tarjoaa useita majoitusmahdollisuuksia alkaen 8-6 hengen jaetuista tiloista yksityisempiin kahden hengen huoneisiin. Co-working tilat ovat toimivat ja niiden hinnoittelusta sekä jäsenyysohjelmista löytyy lisätietoa yrityksen kotisivuilta. Kahvila toimii koko rakennuksen vastaanottotilana. Kahvilan edustalla on lisäksi upea terassi täynnä puutarhakukkia ja koristeita!

One%20Day%20%282%29.jpg
One Day I Pause and Forward kahvilan aula Bangkokissa

One%20Day%20%283%29.jpg
One Day I Pause and Forward co-working tila Bangkokissa

Vaikka olisitkin jo löytänyt majapaikan muualta, One Day I Pause and Forwardissa kannattaa silti käydä pyörähtämässä. Paikallisen kahvilan kahvi on maukasta ja tyylikkäät sisätilat toimivat hyvin lomakuvien taustana! ;)

Poikkea, jos eksyt Bangkokiin:
One Day I Pause and Forward
contact@onedaybkk.com
 +66 2108 8855
51 Sukhumvit Soi 26, Khlong Tan,
Khlong Toei, Bangkok, 10110