1.jpg
Tänä päivänä nuoren yrittäjän listalla kotisivun pystytys on ensimmäisten tehtävien joukossa. Ensimmäisen version saa helposti kasaan olemassa olevilla kotisivun luomiseen tarkoitetuilla sovellusalustoilla. Capture Designin alkuaikoina seurasimme aloittelevan yrittäjän tavanomaista polkua ja tuotimme portfoliomme WordPressin pohjalle. Myöhemmin tutustuimme useisiin muihin sovellusalustoihin, jotka saattavat tarjota WordPressiin verrattuna jopa paremmat ominaisuudet:

  • Tilda Publishing – mahtava työkalu aloitussivun luomiseen. Erittäin käyttäjäystävällinen: toimintojen ja valikoiden siirtely onnistuu käden käänteessä. Tilda Publishing oli toimiva työkalu esimerkiksi Layout Storen kokeiluversiota tuotettaessa!
  • Kirby – monipuolinen sovellusalusta, jonka paras ominaisuus on tietokannan puuttuminen. Kotisivun koko sisältö voidaan koota esimerkiksi Dropboxiin, jolloin tiedostojen korvaaminen ja varmuuskopiointi on lapsellisen helppoa.
  • Wix – joustava sovellusalusta, jonka lukuisat mallipohjat kilpailevat jatkuvasti kärkisijoista verkkosivujen kehittäjien listoilla.

Älä siis tuhlaa aikaasi kotisivun rakentamisen huonolla alustalla, vaan valitse työkalusi huolella!

2.jpg
Jokaisella nuorella yrittäjällä on näkemys siitä, miltä yrityksen kotisivun tulisi näyttää. Kuitenkin ainoa merkitsevä näkemys on asiakkaan mielipide. Kotisivun tulisi nopeasti kertoa vierailijalle, mitä yritys tekee, miten se poikkeaa kilpailijoista markkinoilla ja miten itse yrittäjän tavoittaa. Tunne siis asiakkaasi ja ole valmis astumaan hänen kenkiinsä!

3.jpg
Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten valitse huolella kotisivusi sisältö. Kotisivu on tärkein työkalusi yritystoimintosi markkinoinnissa! Capture Designin alkutaipaleella teimme yhteistyötä markkinoinnin asiantuntijan, Rose Nhung Buin, kanssa. Brändin rakentamiseen liittyen saimme häneltä neuvon, että hyvä tuotemerkki on kuvailtavissa kolmella sanalla. Meidän liiketoimintaamme kuvaavat parhaiten sanat ketterä, elegantti ja nykyaikainen – koska sitä me olemme, pähkinänkuoressa.

4.jpg
Kun yritystoiminta lähtee liikkeelle, alkaa yrityksen jatkuva kehittäminen. Parasta, mitä yrittäjä voi kotisivujensa hyväksi tehdä, on palkata ammattilainen huolehtimaan sen toimivuudesta. Arvokaskin ammattilaisen tekemä työ maksaa nopeasti itsensä takaisin ja säästää yrittäjältä itseltään aikaa liiketoiminnan pyörittämiseen. Capture Designilla luotimme alan huippuihin: kotisivumme kehityksestä vastasi Daniel Costa ja suunnittelusta Felipe Fuentes. Laadukkaan kotisivun luomiseen eivät aina Googlen tee-se-itse neuvot riitä, vaan se vaatii taitoa ja kokemusta.

5.jpg
Capture Designin historian aikana meillä on ollut ainakin kolme virallista kotisivua, joita on jatkuvasti kehitetty palautteen perusteella. Emme enää edes oleta, että jonain päivänä saavutamme ”lopullisen” version, sillä muutos on vain hyvästä. Joustavat yritykset kukoistavat näinä nopean muutoksen aikoina. Anna siis meille palautetta: mitä tekisit toisin? Mitä puuttuu? Mikä toimii?

Screenshot%202016-01-18%2010.21.14.jpg
Uunituoretta: www.capturedesign.pro

Marina Smirnova, Capture Design