Joulun kolkutellessa ovella Capture Designilla on syytä juhlaan: tässä on Capture Blogin artikkeli numero 50! Juhlan kunniaksi julkaisemme joulupallojen askarteluohjeet, jotka tuotimme Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyille Ornamon joulumarkkinoille.

decoration%201.jpg
Itsetehdyt joulupallot kruunaavat joulukuusen!

decoration%202.jpg
Retrografiikkaa á la Capture Design

decoration%203.jpg
Capture Designin jouluisia kuoseja

Vuoden aikana meillä on ollut suuri ilo työskennellä useiden mielenkiintoisten projektien parissa. Mukaan on mahtunut 3D-mallinnusta ja visualisointia, mutta myös suuria suunnitteluprojekteja ja paljon uusia kumppanuuksia. Blogin kautta olemme päässeet kiertämään maailmaa ja tavanneet eri alojen ammattilaisia. Syksyn aikana perustimme myös Capture Storen yhteistyössä Helsinki Secondhandin kanssa.

Tänään julkaisemamme joulupallojen askarteluohje liittyy myös vahvasti 3-ulotteisuuteen. Idea on yksinkertainen ja pääasiassa panostimme laadukkaaseen graafiseen suunnitteluun. Tässä artikkelissa julkaisemme vain muutamia malleja kuoseistamme. Tämä ohje on helppoa ja hauskaa toteuttaa esimerkiksi lasten kanssa!

decoration%204.jpg
Valmis koriste ja Capturen jouluterveiset

decoration%205.jpg
Näin helppoa se on!

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat, että lähetämme sinulle Capturen askartelupohjia. Paluupostissa saat toivomasi kuosin tulostusvalmiina pdf-tiedostona.

info@capturedesign.pro

Capture Design toivottaa kaikille lukijoille rauhallista joulua!