167 vuotta sitten Helsinkiin saapui nuori mies, jolla oli suuret suunnitelmat. Tämä mies oli nimeltään Carl Kämp, joka muutamia vuosia myöhemmin avasi kuuluisan Hotel Kämpin Helsingin Pohjoisesplanadilla. Sateisena tiistai-aamuna Capture Designin tiimi tapasi Kämp Group Oy:n markkinoinnin projektipäällikön, Mirkka Rautalan, jonka johdatuksella tutustuimme tämän viiden tähden hotellin tarinaan.

K%C3%A4mp%20%284%29.jpg
Kämp Group Oy:n markkinointijohtaja, Mirkka Rautala

Suomen historia ja kulttuuri näkyy Hotel Kämp sisustuksessa, joka vuosien varrella on pyritty säilyttämään perinteisenä. Sisustussuunnittelusta ovat vastanneet useat suomalaiset suunnittelijat, muiden muassa Sisustusarkkitehtitoimisto Carola Rytsölä. Hotellissa aikoinaan aikaansa viettivät suomalaiset suurmiehet, kuten Jean Sibelius ja marsalkka Mannerheim, joiden mukaan Hotel Kämpin sviitit ovat saaneet nimensä. Hotelliin toteutetut taideteokset on tuotettu yhteistyössä suomalaisten taiteilijoiden kanssa.

K%C3%A4mp%20%283%29.jpg
Näkymä Hotel Kämpin spa- ja saunaosastolta. Kuvat: ©Hotel Kämp

K%C3%A4mp%20%281%29.jpg
Helene Schjerfbeck: yksityinen ruokailuhuone ja kokoustila. Kuvat: ©Hotel Kämp

K%C3%A4mp%20%282%29.jpg
Hotel Kämpin sviitti. Kuvat: ©Hotel Kämp

Hotel Kämpissä vierailee enimmäkseen kansainvälisiä liikematkailijoita. Mirkkan mukaan tänä päivänä hotellin tarjoama luksuskokemus syntyy yksilöllisestä palvelusta, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Jokaisella hotellin asiakkaalla on omat toiveensa ja tarpeensa, joihin Hotel Kämp pyrkii poikkeuksetta vastaamaan. Hotellin henkilökunta muun muassa tilaa asiakkaidensa toiveiden mukaiset sanomalehdet huoneeseen tai järjestää tilausajon suoraan hotellin ovelle!

Luksuslomalle?
Hotel Kämp
Pohjoisesplanadi 29,
00100 Helsinki
www.hotelkamp.fi