Kuluneen puolen vuoden aikana olemme seikkailleet niin Helsingissä, Pietarissa kuin Tallinnassakin ja löytäneet ihmeellisiä muotoilun helmiä. Seikkailun tuoksinnassa keräsimme omat suosikkimme, jotka päätyivät Capturen upouuteen verkkokauppaan. Nyt Capture Storen pilotti on vihdoin auki ja huolella valitut, suomalaisen muotoilun designhelmet koko maailman saatavilla!

capture%20store%201.jpg

capture%20store%203.jpg
Perinteinen design- ja antiikkikirpputori Korkeavuorenkadulla

Capturen verkkokaupan on tarkoitus laajentua tulevaisuudessa kolmeen kategoriaan: antiikki- ja designmarket, prototyypit ja opiskelijatyöt sekä venäläinen muotoilu. Näille kategorioille yhteistä on myytävien tuotteiden harvinaisuus, ainutlaatuisuus ja vaikea saatavuus. Nämä tuotteet ovat Capturen valitsemia aarteita, joiden etsiminen on ollut mutkikas tie.

Ensimmäinen kategoria, antiikki- ja designmarket, on nyt avoinna ja tuotettu yhteistyössä Korkeavuorenkadulla sijaitsevan Helsinki Secondhandin kanssa. Jo kesällä 2015, laatiessamme artikkelia kohteesta, löysimme useita arvokkaita ja mielenkiintoisia tuotteita, jotka sittemmin valikoituivat osaksi Capturen verkkokaupan kokoelmaa. Toiset tuotteista ovat nimekkäiden suunnittelijoiden, kuten Tapio Wirkkalan, Kaj Franckin tai Raija Uosikkisen, tuotantoa. Toisiin tuotteisiin taas liittyy monimuotoinen tarina, jonka halusimme jakaa kanssanne!

Tavoitteenamme on ollut tuottaa visuaalisesti näyttävä verkkokauppa, jossa kuvien kerronnallisuus on ensiluokkaista. Tällä hetkellä Capture Storessa on 15 tuotetta, joiden toimitus tapahtuu postitse tai vaihtoehtoisesti noutaen Korkeavuorenkadulta. Otamme mielellämme vastaan tilauksia, palautetta ja kysymyksiä koskien verkkokauppaa! Tutustu ja ihastu! :)

capture%20store%202.jpg
Capture Storen kerronnallisia tuotekuvia: Raija Uosikkisen Pomona leikkuulauta sekä Kaj Franckin Lokerovati

Capture Store laajenee pian prototyyppien ja opiskelijatöiden sekä venäläisen muotoilu kategorioilla. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa!