Kuvittele itsesi tilaan, jossa istuimesi on vuorattu beigellä nahalla. Kaikki ympärilläsi, pienintäkin yksityiskohtaa myöten, sulautuu saumattomasti yhteen. Kaikki, mitä tarvitset, on kätesi ulottuvilla. Liikut sulavasti eteenpäin. Suunnilleen tältä tuntuu matka Mercedes-Benz S langin kyydissä, kun palvelusta vastaa Kovanen!

collage%200.jpg

collage%201.jpg
Capture -tiimin luksushetki

Kovanen on perheyritys, joka on erikoistunut kuljetus-, taksi- ja tilausajopalveluihin. Kovanen on ensiluokkainen palveluntarjoaja, kun tavoitteena on tuottaa unohtumaton luksuskokemus tien päällä. Kovasella luksuspalvelut perustuvat ennen muuta tasokkaaseen asiakaspalveluun. Kuljettajat pitävät huolen matkan sujuvuudesta – autosta löytyvät vesipullot, sateenvarjot ja tabletit. Autolla voidaan taittaa niin sight-seeing –ajo kaupungin ympäri kuin myös hääkuljetukset, joiden suunnittelusta Kovasen myyntitiimi vastaa yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelu on tärkeää, sillä hääautossa vastavihitty pari kokee ensimmäiset kahdenkeskiset hetkensä avioparina, kertoo Kovasen markkinointijohtaja, Hanna Kovanen. Myös Capture Designilla me uskomme, että onnistunut palvelukokemus syntyy asiakaskeskeisestä, hyvästä vuorovaikutuksesta.

Sisustussuunnittelun ammattilaisina, kiinnitimme erityisesti huomiota myös Kovasen ajoneuvojen sisätilojen tasokkuuteen. Esimerkiksi Kovasen linja-autot tilataan Saksasta ja sisätilojen materiaalit valitaan yksilöllisesti yrityksen brändiin sopiviksi.

collage%202.jpg
Mercedes-Benz S Langin viimeisteltyjä yksityiskohtia

collage%203.jpg
Kovasen linja-autojen ja Mercedes-Benz S Langin sisustussuunnittelua.

Luksusauton kyydissä alkanut aamu tarjosi meille ylellisen kokemuksen, joka siivitti hyvässä hengessä läpi koko maanantaipäivän. Ympäristö vaikuttaa meihin monella tasolla ja siksi yksityiskohtainen suunnittelu, oli sitten kyse sisustuksesta tai palvelusta, on luksuskokemuksen eittämätön ydin. Esteettinen, toimiva ympäristö ruokkii mieltä ja motivoi toimimaan tuottavalla, luovalla tavalla! 

Kovanen Yhtiöt Oy
Elimäenkatu 17-19
00510 Helsinki
www.kovanen.com