Luksuksesta puhuttaessa lauseissa vilisee poikkeuksetta sana harvinainen, uniikki. Luksustuote tai –palvelu menettää luksusarvonsa, mikäli se on kaikkien saatavilla. Mutta miten luksuksesta tulee luksusta? Tilasuunnittelun ammattilaisina etsimme tähän kysymykseen vastausta asumisen näkökulmasta, apunamme kiinteistönvälityksen huikea ammattilainen, Kaisa Liski!

Arvoasunnot%20%281%29.jpg
Arvoasuntokaupan kiistämätön ammattilainen, Kaisa Liski

Arvoasunnot%20%282%29.jpg
Lustikullantie 26, Kytäjä

Arvoasunnot%20%283%29.jpg
Pajatie 8, Katinala

Kiinteistökuningattarenakin tunnettu Kaisa on arvoasuntokaupan ammattilainen. Arvoasunnot lkv:llä työskentelevä Kaisa kertoo, että arvoasunnoksi kohde luokitellaan poikkeavien ominaisuuksiensa ansiosta. Kaisan mukaan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kohteen sijainti. Nykymarkkinoilla esimerkiksi meren ja luonnon läheisyys sekä suuret ikkunat nostavat asunnon arvoa. Asuntojen stailaus pidetään usein maltillisena – lähes poikkeuksetta ostajan tavoitteena on sisustaa omaan, persoonalliseen tyyliin nojaten. Kaisa kertoo, että stailatussa asunnossa tosin esimerkiksi seinälle ripustettu, kaikkien tuntema taideteos saattaa toimia hyvänä jäänrikkojana kiinteistönvälittäjän ja potentiaalisen ostajan välillä!

Arvoasunnot%20%284%29.jpg
3D-visualisointi kohteesta osoitteessa Kauppakartanonkatu 7 A 62, Itäkeskus

Arvoasunnot lkv käyttää jonkin verran 3D-visualisointeja markkinoinnissaan, mikäli kohde on vasta rakenteilla. Visualisoinneilla luodaan ensivaikutelma kohteesta ja siksi sisustuksen osuvuudella ja visualisoinnin laadulla on suuri merkitys markkinoilla. Arvoasuntojen myyntityökaluna 3D-visualisointi on ensiluokkainen vaihtoehto, sillä se auttaa ostajaa hahmottamaan tilaa, hyvin toteutettuna inspiroi sisustussuunnittelussa ja on lisäksi nopea ja hyvinkin kustannustehokas tapa markkinoida asuntoja!

Lisää asumisen arvoista:
Arvoasunnot lkv
Kylänvanhimmantie 28,
00640 Helsinki
www.arvoasunnot.fi