Kuvittele, että olet aikeissa valloittaa markkinat upouudella tuotteellasi ja haluat vangita kohderyhmäsi huomion. Kuvittele, että tuotteesi voitaisiin esittää täysin mielivaltaisessa ympäristössä, jossa kaikki sen parhaat puolet tulevat esille toivomallasi tavalla. Todellisuudessa studiokuvaus on kallista ja aikaavievää puuhaa, jossa mahdollisuudet ovat rajalliset. Nuoren yrityksen kannattaa sijoittaa vähäinen alkupääoma viisaasti ja turvautua tässä tapauksessa Capture Designin 3D-visualisointipalveluihin. Näissä puitteissa alkoi menestyksekäs yhteistyömme texasilaisen LEDIn kanssa!

LED%202.jpg
Led-valaisimet asennettuna Capture Designin suunnitteleman hotellin aulaan

LED%201.jpg
Luova suunnittelu ja realistiset 3D-visualisoinnit ovat markkinoinnin tehoyhdistelmä!

Kevään 2015 aikana LEDIn markkinointitiimi etsi suunnittelutoimistoa, joka kykenisi tuottamaan visuaalisen aineiston yrityksen uutta kuvastoa varten. Yhteistyö Atlantin yli Capture Designin kanssa alkoi, kun yritys löysi portfoliomme Behance-tililtämme. Projektin aikana suunnittelimme 15 erilaista kohdetta, joissa tavoitteena oli tuoda ilmi LEDIn valaisinmalliston monipuolisuus tilassa kuin tilassa. Aloitimme projektin suunnittelemalla yleiset lähtökohdat jokaiselle tilalle, jotta kokonaispakettiin saatiin mahtumaan julkisia ja yksityisiä, moderneja ja perinteisiä tiloja. Tämän jälkeen kaikki tilat malllinnettiin ja visualisoitiin. Vapautta suunnitteluun antoi led-valojen muuntuvuus: pituus on mielivaltaisesti valittavissa ja ulkopinnat mahdollista maalata lähes värillä kuin värillä.

LED%203.jpg
Led-valaisimet neuvotteluhuoneen seiniin integroituna

LED%204.jpg
Olohuoneen led-valokruunu

Mielekäs toimeksianto ja sulava yhteistyö kantoivat mehukasta hedelmää. Visualisoinnit palvelivat LEDIn markkinoinnissa paikallisilla messuilla ja inspiroivat yrityksen asiakkaita heidän omissa projekteissaan. Kuvien toteutusta ja laatua koskeva palaute on ollut asiakkaan puolesta erittäin positiivista ja Capturellahan asiakkaamme menestys on ensisijaisen tärkeää!

Etsitkö monipuolisia valaistusratkaisuja?
Capture Design suosittelee:
LEDI
11744 Grant Road Cypress,
TX 77429 
Ledi.Lighting