Hyvä sisustussuunnittelija on linkki tilan ja asiakkaan välillä. Perusteellisen suunnittelun ansiosta projektin kulku helpottui, asiakas säästi aikaa ja välttyi ikäviltä yllätyksiltä. Näihin faktoihin perustuen HR-tilipalvelu Oy:n toimitusjohtaja, Harri Ruokokoski, päätti palkata liiketilojensa muuton yhteydessä avukseen Capture Designin.  Nyt Vellamonkadulle avautuneet uudet, avarat tilat ovat valmistuneet ja meillä oli ilo nähdä loistavan yhteistyömme tulokset käytännössä!

HR%20%282%29.jpg
Harri Ruokokoski ja Anna Tatti työn touhussa HR-tilipalvelu Oy:n uusissa toimitiloissa

HR%20%281%29.jpg
HR-tilipalvelu Oy:n tyytyväinen toimitusjohtaja uusissa liiketiloissa

Vellamonkadun tilojen remontti toteutettiin tiiviisti kahdessa kuukaudessa. Remontin aikana tila jaettiin uusilla väliseinillä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Reilun 300 neliön toimitiloihin sovitettiin työpisteet 13 työntekijälle, erillinen neuvotteluhuone sekä Harrin työhuone ja tietysti yhteinen sosiaalinen tila, josta on suora yhteys keittiöön. Kaikki entisen liiketilan kalusteet käytettiin uusien tilojen suunnittelussa hyödyksi ja loput tilan kalusteet hankittiin käytettynä.

HR-tilipalvelulle laadittu suunnitelma on tyypillinen pienen mittakaavan, tehokas paketti. Capture Design toteutti entisissä tiloissa kalusteinventaarion ja luetteloinnin sekä uusien tilojen kalustepohjapiirustuksen, johon entiset ja uudet kalusteet sovitettiin. Piirustusten avulla vuorovaikutus projektin eri osapuolten ja HR-tilipalvelun henkilökunnan kesken oli joustavaa.

HR%20%283%29.jpg
Capture-tiimi toimi HR-tilipalvelu Oy:n muuttoapuna

HR%20Layout.jpg
Vellamonkadun kalustepohjapiirustus

HR-tilipalvelu järjesti 16.10. avoimien ovien päivän, jolloin pääsimme myös tapaamaan toimiston henkilökuntaa. Saimme erinomaista palautetta tilasuunnittelusta, joka oli lähes tarkalleen toteutettu Capture Designin piirustusten mukaan. Henkilökunnan kotiutuessa uusiin toimitiloihin, tilat ovat muokkautuneet luonnollisesti käytön mukaan. Tiimimme kiittää upeasta yhteistyöstä ja lämpimästä vastaanotosta raikkaissa ja valoisissa, uusissa toimitiloissa!

Etsitkö osaavaa tilipalvelua?
Capture Design suosittelee:
HR-tilipalvelu Oy
Vellamonkatu 30 A 3
00550 Helsinki
www.hr-tilipalvelu.fi