Pakkahuoneen kupeessa Tampereella sijaitseva Dream Hostel & Hotel tarjoaa yösijan matkaajalle kuin matkaajalle. Vuodesta 2010 toiminut hostelli laajeni viime vuonna hotelliksi rakennuksen toiseen kerrokseen. Dream Hostel & Hotel tarjoaa sekä majoitusta, pyörävuokrausta ja turistineuvontaa että vuokraa tilojaan erilaisiin tapahtumiin.

Dream%20Hotel%20Tampere%20%287%29.jpg
Studio Puiston taidonnäyte

Dream%20Hotel%20Tampere%20%286%29.jpg
Näkymä Dream Hotellin yksityishuoneesta

Dream%20Hotel%20Tampere%20%283%29.jpg
Dream Hostellin yhteiskeittiö palvelee monipuolisesti käyttäjiään

Dream%20Hotel%20Tampere%20%285%29.jpg
Dream Hostellin yhteiskeittiö palvelee monipuolisesti käyttäjiään

 

Palkitun Dream hotellin suunnittelusta vastasi Studio Puisto, jonka lähtökohtana oli kestävä ja joustava hotellitilan uudenlainen käyttötapa sekä suomalainen raikas design. Siinä missä Dream hostel on yhteisöllisyydessään erityisesti nuorten suosima, Dream hotel tarjoaa yksityisyyttä ja himpun tasokkaampaa palvelua. Kummassakin kerroksessa yhteistilat on kuitenkin hyödynnetty tehokkaasti. Hostellin yhteiskeittiö on palvellut muun muassa Tampereen ravintolapäivillä. Hotellin puolelle on tavoitteena rakentaa tulevaisuudessa myös neuvotteluhuone asiakkaiden yhteiskäyttöön.

Dream Hostel & Hotelin asiakkaat ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia reppureissaajia, liikemiehiä ja –naisia, lomamatkailijoita.. Majoitusmahdollisuudet ovat hurjat: yhden hengen huoneesta 16 hengen yhteishuoneeseen. Lisäksi sijainti kivenheiton päässä Tampereen keskustasta ja rautatieasemalta on ihanteellinen.

Dream Hostel & Hotel
Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere
www.dreamhostel.fi