Jos meidän tapaamme etsit designia sieltä sun täältä, vieraile siinä tapauksessa Tallinnan Telliskivi Loomelinnaksessa. Pietarin Loft Project Etagin tavoin, talo kokoaa yhteen luovia yhteisöjä sekä muodin ja designin tuottajia ja jälleenmyyjiä.

IMG_5640.jpg

IMG_5623.jpg

IMG_5628.jpg

IMG_5637.jpg

Telliskivi Loomelinnakeelle on helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan Kelmikulan alueen ytimessä, vanhan kaupungin kupeessa. Vanhassa teollisuusrakennuksessa suunnistaminen onnistuu parhaiten päärakennukseen sijoitettua karttaa seuraamalla. Kartasta löydät kaikki alueen putiikit, kahvilat ja ravintolat.

Telliskivi Loomelinnakin putiikeista on mahdollista löytää kaikkea kodin pienesineistä muotiin, vaatteisiin ja kotitekoiseen kosmetiikkaan. Kun kaipaat shoppailun lomassa pientä purtavaa, suuntaa lounaalle Kukeke Bistroon tai Café Revaliin tai nauti lasi viiniä Pudel Baarissa. Päivällistä kannattaa nauttia F-Hoonessa, joka tarjoilee myös silmänruokaa teollisen retrosisustuksen muodossa.

Keräile Tallinnan designhelmet Telliskivi Loomelinnakissa:
Telliskivi 60A,
10412 Tallinn
www.telleskivi.eu