Loft Project Etagi perustettiin 2007, mistä lähtien se on kehittynyt yhdeksi Pietarin suosituimmaksi taiteen ja muotoilun keskukseksi.

Etagi_1.jpg
Näkymä ravintolan kattoterassilta

Etagi_4.jpg
Värikäs esimerkki loputtomista, salaperäisistä näyttelyhalleista

Etagi_2sa.jpg
Me ja uudet lintuystävämme :)

Rakennus sijaitsee Ligovsky Prospectilla vanhassa leipätehtaassa. Historia on onnistuneesti säilytetty rakennuksen viidessä kerroksessa. Tehdasmaiseen ympäristöön toteutetut sisustusratkaisut luovat Loft Project Etagiin ainutlaatuisen vapauden ja luovuuden hengen. Moninaisten näyttelyiden lisäksi talo tarjoaa useita co-working –tiloja kävijöilleen. Talossa toimivat myös pienet muotoilu- ja muotiliikkeet sekä ravintola, josta avautuu upea kattoterassi rakennuksen sisäpihalle.

Talo on pullollaan toinen toistaan viehättävämpiä putiikkeja, joihin uppoaisi helposti omaisuus. Houkutuksien saattelemana kapusimme lopulta Loft Project Etagin kattoterassille, jossa puisista lintupatsaista riitti huvia pitkäksi kuvaustuokioksi.

Loft Project Etagi on yksi Pietarin muotoilun helmistä, jossa kaikkien designin ystävien kannattaa vierailla. Jo kiipeäminen ihmisvirran mukana talon ahtaissa, kuluneissa portaissa, on kokemus itsessään!

Loft Project Etagi
+7(812) 458 50 05
191040, Saint-Petersburg,
Ligovsky prospekt, 74
Ma – Su: 9:00 — 21:00

www.loftprojectetagi.ru