Venäläistä muotoilua myyvä Imenno-lavka on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde kaikille designista kiinnostuneille Pietarin matkaajille. Imenno Lavka toimii Palace Embankmentin tiloissa, Pietarin keskustassa.

Imenno_Lavka_4.jpg

Imenno_Lavka_3.jpg
Imenno-lavkan ja Imenno-buron nuori perustaja, Yaroslav Misonzhnikov, joka otti meidät lämpimästi vastaan.

Imenno_Lavka_2.jpg
Valikoima venäläistä esinemuotoilua

Imenno-lavka aloitti toimintansa lokakuussa 2014 yhteistyössä viereisissä tiloissa toimivan muotoilutoimiston, Imenno-buro, kanssa. Neljän nuoren suunnittelijan tiimi perusti yhdessä kaupan, johon myyntiin on koottu venäläisen esinemuotoilun helmiä. Imenno-lavka tavoitteena onkin kasvattaa kuluttajien kiinnostusta paikallista muotoilua kohtaan. Pienessä, viehättävässä putiikissa on nähtävillä sekä ajankohtaiset trendit että alan saavutukset. Täältä löytyvät käytännölliset arkitavarat, kuten puhelinkotelot ja muistikirjat, mutta myös taide-esineet puuparrasta muovisiin karhun päihin, jotka voi ripustaa vaikka seinälle koristeeksi.

Kaupan lisäksi suunnittelijat pitää kiireisinä Imenno-buro, jonka palvelut ulottuvat usealle osa-alueelle. Muotoilutoimisto tuottaa myynti- ja markkinointimateriaalia, graafista suunnittelua ja tuotemuotoilua. Tästä huolimatta suunnittelijoilla riittää aina aikaa myös Imenno-lavkan vierailijoille!

Vaikea löytää, välttämätöntä vierailla:
Imenno-lavka ja Imenno-buro

Dvortzovaya Naberegnaya 20 (Palace Embankment 20), Pietari, Venäjä
Sisäänkäynti mustasta metalliovesta rakennuksen sivukujalta tai luovan keskuksen, Taigan, kautta.