Laparra Oy tuo suomalaisten ulottuville ihastuttavan kokoelman käsintehtyjä laattoja. Sementtilaattojen tarina sai alkunsa Espanjan Mecina Alfaharista, josta Laparran omistajat, Hanna Uggla ja Christian Beckham, löysivät salaperäisen työpajan ja alkoivat selvittää sen tarinaa. Työpajalla laattoja valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen.

Laparra%20Oy%20%281%29.jpg
Tapaaminen Stockmannin F8 -ravintolassa
Laparra%20Oy%20%282%29.jpg


Laparra%20Oy%20%284%29.jpg
Laparran herkullinen laattakokoelma

Laparra Oy tuo suomalaisten ulottuville ihastuttavan kokoelman käsintehtyjä laattoja. Sementtilaattojen tarina sai alkunsa Espanjan Mecina Alfaharista, josta Laparran omistajat, Hanna Uggla ja Christian Beckham, löysivät salaperäisen työpajan ja alkoivat selvittää sen tarinaa. Työpajalla laattoja valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen.

Paikallisesta käsityöstä inspiroituneena pariskunta päätti antaa laatoille uuden elämän. Yrityksen kehittyessä Hanna ja Christian ovat myös solmineet yhteistyön Sevillessa paikallisen tuottajan kanssa.

Tuonti Suomeen alkoi muutama vuosi sitten ja nyt Laparran näyttelytila toimii Helsingin Hernesaaressa. Pääasiassa laattojen käyttökohteita ovat kotiympäristöt, mutta ne ovat kestävä ratkaisu myös julkisiin tiloihin. Muhkea kokoelma erilaisia kuvioita, värejä ja tyylejä on espanjalaissuunnittelijoiden kädenjälkeä. Mikä parasta: oman laatan voi suunnitella vaikka itse Laparran nerokkaalla suunnittelutyökalulla!

Vieraile, tutustu ja ihastu:
Laparra Oy
Hernesaarenranta 3 C
00150 Helsinki
www.laparra.fi

Muista sopia tapaaminen etukäteen:

Christian: 050 5991121
Hanna: 050 5850083