Helsinki on täynnä muotoilun ihmeitä. Design District Helsinki on muotoilualan keskittymä, joka kokoaa yhteen luovien alojen toimijoita. Design Districtiin kuuluu gallerioita, putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, joissa jaossa on myös alueen muotoilukohteisiin opastava kartta. Me olemme aikeissa kulkea tätä opastettua polkua askel askeleelta ja ilahdutamme teitä, arvon lukijat, jatkossa Helsingin Design Districtin parhaalla annilla.

Viale%20%283%29.jpg
Ranskalaiset hajustepussit – tämän kauden hittituote!

Viale%20%282%29.jpg
Viale on jokaisen sisustelijan paratiisi

Viale%20%285%29.jpg
Vialen kaunis ja kattava sisustustuotteiden kokoelma

Tällä kertaa vierailimme Bulevardilla, putiikissa nimeltä VialeVialesta löytyvät kodin käyttöesineet ja sisustuselementit, ja erityisesti tanskalaisen HAYn tuotantoa. Viale on ollut auki marraskuusta 2014 lähtien ja on omistajansa kolmas putiikki, Pino ja Armas Designin ohella. Vialen tämän kauden suosituimpia tuotteita ovat ranskalaiset hajustepussit, todennäköisesti sekä tyylikkään muotoilunsa että herkullisen arominsa ansiosta. Vialesta löytyy myös hyvä kokoelma tekstiilejä, tyynyjä ja ikonisia HAYn kalusteita. Varo vaan, saatat löytää vielä Matin kukkarostasi ostosreissun jälkeen!

Vialen kokoelma on kaunis ja kattava ja innostaa jatkamaan matkaa Design District Helsingin hyvin muotoiltua reittiä seuraten.

Tanskalaisen muotoilun maistiaisia tarjoilee:
Viale, Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Auki: Ma-Pe: 11-18; La: 11-15
www.viale.fi