Helsingin Taiteiden yö kokosi jälleen kansalaiset yhteen muhkealla ja omaperäisellä ohjelmistollaan. Tapahtumien sarja koostuu taidenäyttelyistä, työpajoista, konserteista, kauppapaikoista ynnä muusta. Kaikki tapahtuu ympäri Helsinkiä ja Taiteiden yön mainio kotisivu auttaa huomattavasti suunnistamisessa tapahtumasta toiseen. Me päätimme rakennella Legoilla ja nauttia erikoiset juomat eräässä kaupungin pop up -baarissa. Lue lisää ja osallistu seikkailuun!

collage%201small.jpg
collage%202%20small.jpg
Legojen lumossa

Suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisina, meidän oli ehdottomasti koettava Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä nonstop Legotyöpajoja. Hima & Sali –ravintolan tiloissa järjestetty suurtyöpaja oli täpötäynnä lapsia ja aikuisia upeiden rakennelmiensa parissa. Tapahtuma oli lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin järjestämä ja tavoitteena oli koota yksi yhteinen, iloinen kaupunki!

Kaapelitehtaalta suunnistimme Unioninkadulle tutustumaan Järvikylän Viherbaariin. Laura Väinölän suunnittelemassa tilassa salaatit ja yrtit roikkuivat rennosti katosta. Tilassa sai taapertaa ruohomatolla ja tarjolla oli avokado-banaanijuomaa kaikille halukkaille maistelijoille. Myös lapsille oli järjestetty ohjelmaa: yrttiruukkujen koristelua!

green%20bar%20%281%29.jpg
Terveellistä ravintoa  Järvikylän Viherbaarissa

green%20bar%20%282%29.jpg

www.helsinginjuhlaviikot.fi