Helsingin Herttoniemessä työskentelee yksi Suomen ammattitaitoisimmista kipsitöiden tekijöistä, Aleksi Vallemaa. Vallemaan yritys, Kipsi Helsinki Oy, tuottaa korkeatasoisia kipsirakenteita kansainvälisesti julkisiin ja yksityisiin kohteisiin. Oppinsa Vallemaa on saanut Ranskan Nizzassa.

Kipsi%20%281%29.jpg
Kipsi, vesi ja sisal-kuitu – kipsitöiden luonnolliset raaka-aineet

Kipsi%20%282%29.jpg
Kipsi Helsinki Oy:n lahjakas omistaja, Aleksi Vallemaa

collagkipsi.jpg
Kipsin mahdollisuuksia monessa muodossa

Kipsi Helsinki Oy:n palveluihin kuuluu suunnittelu, valmistus ja asennus. Yritys tuottaa valmismallistonsa lisäksi kipsilistoja, kattorosetteja, seinäkoristeita, manttelitakkoja, pylväitä ja pilastereita. Asiakkaiden yksilölliset ratkaisut syntyvät mittatilaustyönä raa’ankin luonnoksen pohjalta.

Vallemaan Herttoniemen pajalla kaikki kipsielementit valmistetaan käsin. Materiaali syntyy luonnonmukaisesta yhdistelmästä kipsiä, vettä ja sisal-kuitua. Kipsistä syntyvät kestävät ja moniulotteiset rakenteet, mutta sen lisäksi materiaali on allergiaystävällistä, akustoivaa ja paloturvallista.

Kipsi sopii materiaalina ja toteutuksena niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Kipsistä syntyvät näyttävät profiilit ja koristeelliset yksityiskohdat, mutta kipsi sopii myös puhtaan valkoiseen, skandinaaviseen kotiin.  Materiaaliin on myös helppo integroida monenlaista talotekniikkaa!

Suuntaa pajalle (mutta sovithan ensin ajan):
Kipsi Helsinki Oy
Kirvesmiehenkatu 4,
00880 Helsinki
+358 (0)50 588 6090
www.kipsihelsinki.fi