Vuosittain järjestettävä Asuntomessut on yksi Suomen parhaista ja suurimmista asumiseen liittyvistä tapahtumista. Tapahtuman tavoitteena on nostaa laadukkaan rakentamisen arvoa ja tuoda kansalaisten tietoisuuteen uusimmat asumisen mahdollisuudet ja ratkaisut. Tänä vuonna Asuntomessut järjestettiin Vantaan Kivistössä, mihin kohosi 40 talon mahtava asuinalue. Capturen tiimi oli paikalla tikkana heti avajaispäivänä 10.7.2015.

Asuntomessut%20%283%29.jpg

Asuntomessualue sijaitsee aivan upouuden kehäradan tuntumassa. Paikalle pääsee suoraan Helsingin keskustasta P-junalla, joka pysähtyy Kivistön asemalla. Asemalta messualueelle kulkee ilmainen linja-auto.

Meille messujen parasta antia luonnollisesti olivat kuhunkin taloon yksilöllisesti laaditut sisustusratkaisut. Tänä vuonna olimme positiivisesti yllättyneitä sisustusten laadusta. Asuntomessut tarjoilee vähän jotakin kaikille: useiden skandinaavisella tyylillä sisustettujen kohteiden joukkoon mahtuu myös kevyttä retrografiikkaa, romanttista naisellisuutta Kelly Hoppenin tyyliin sekä ripaus vanhanaikaisuutta; raskaita huonekaluja ja massiivisia kuoseja esimerkiksi tapeteissa.

Asuntomessut%20%282%29.jpg
Arkailematonta ja intohimoista: graafista särmikkyyttä ja tilkka punaista

Asuntomessut%20%284%29.jpgAsuntomessut%20%286%29.jpg
Romanttista ja herkkää: tyylikkyyden juhlaa

Asuntomessut%20%281%29.jpg
Eeva Takkusen ja Ulla Koskisen mainio taidonnäyte 

Erityisesti ihastuimme Eeva Takkusen ja Ulla Koskisen Vivola Oy:lle tuottamaan sisustukseen. Tila oli sisustettu kaikkien klassisen, skandinaavisen tyylin sääntöjen mukaan: paljon valkoista pintaa, kauniita, puisia huonekaluja ja himpun verran koristeellisuutta, graafisia tekstiilejä ja pehmeitä taljoja. Tunnelma talossa on rauhallinen ja hienostunut. Olisipa mukavaa olla tuon talon omistaja!

Suosittelemme lämmöllä vierailua Suomen Asuntomessuilla Vantaalla.

Löydä oma suosikkisi:
Asuntomessut 2015
Kivistö, Vantaa
Open: 10.7.2015-9.8.2015
www.asuntomessut.fi