Moi, tässä Marina!

Elämäntarinani sai alkunsa upeasta Novosibirskin kaupungista, jossa vietin ensimmäiset 25 elinvuottani. Täällä lounais-Siperian kolkassa kehittyi myös intohimoni taiteeseen ja suunnitteluun. Kuusivuotisen opintojaksoni tuloksena valmistuin sisustussuunnittelijaksi ja saavuin sitten Helsinkiin viimeistelläkseni tutkintoni. Suomessa vietetyn 2,5 vuoden aikana, tuntuu kuin olisin oppinut elämästä enemmän kuin koskaan ennen.

Nautin todella työstäni muotoilijana ja yrittäjänä. Maanantai ei koskaan tunnu kurjalta ja voin olla kiitollinen kaikista niistä ihmisistä ja mahdollisuuksista, joita elämääni on tupsahtanut Suomessa. Sen lisäksi, että aion päästä työssäni huipulle, tavoitteenani on hymyillä enemmän, oppia kokkaamaan Pad Thai ja avata eräänä päivänä oma hevostilani.

Toivon, että nautitte blogistamme ja me kehitymme sen kirjoittajina artikkeli artikkelilta:)

Marina%20Smirnova.jpg