Ette ikinä arvaa.. Capture Designin konsepti valittiin kolmen parhaan finalistin joukkoon Nespresso Positive Cup Challenge -kilpailussa!!! Nyt tekeillä on prototyyppi, joka on esillä Suomen suurimmilla muotoilun messuilla,HabitaressaNähdään siellä!

N3.jpg
Kalustemuotoilua á la Capture Design; koralliriuttojen inspiroiman

 

Kuultuamme Nespresso –kilpailusta, päätimme osallistua ja voittaa. Haasteena oli suunnitella sisustuselementti käytetyistä Nespresso –kapseleista.

Suunnitteluun käytettiin paljon aikaa ja erityisesti vierailu Nespresson Helsingin liikkeessä, osoitteessa Keskuskatu 1-3, vei ideoita huimasti eteenpäin. Liikkeessä kannattaa muuten vierailla, erityisesti kahvin maistelun merkeissä! Liikkeen hyvä valaistussuunnittelu ja useat kahvikapseleiden installaatiot ovat myös sisustuksellisesti näyttävä kokonaisuus. Lopputuloksena saimme aikaan kaksi kilpailutyötä, joista toinen jatkaa nyt finaalipaikalla kilpailussa. Capturen liiketoiminta laajenee siis jo kalustemuotoiluun! ;)

collagebnw.jpg
Prototyypin syntyä pajalla

N1.jpg
Inspiraation lähteillä

N4.jpg
Capturen kalustekonsepti tilassa

Lyhyesti kuvaillen finalistityömme on sohvapöytä, joka syntyi koralliriuttojen inspiroimana. Sisustuselementtinä työmme vastaa täydellisesti toimeksiantoa; sohvapöydän äärellähän maukkaimmat kahvipöytäkeskustelut käydään! Pöydän muotokieli syntyi ihmeellisen sukellusretken ansiosta Punaisellamerellä Egyptissä. Ideana oli tavoitella tätä koralliriuttojen eksotiikkaa ja kaunista värimaailmaa. Jos et ole vielä kokenut tällaista syvän meren seikkailua, sukella mukaan Capture Designin ja Nespresson kanssa!

Tutustu kilpailuun:
nespressohelsinki.fi
Tutustu messuihin:
www.habitare.fi
Tule tapaamaan meitä -tarjolla kalustemuotoilun helmiä ja erinomaista kahvia! ;)