Syksyllä 2014 alkanut projekti T-Form Oy:n kanssa huipentui viimein Asuntomessuihin, jossa yhteistyön hedelmät on nähtävissä asuntomessukohteessa 27 Rubiinikehällä.

T-From%208.jpg
  My Swtch á la Capture Design

T-Formin tavoitteena on luoda valokatkaisijoiden uusi aikakausi, jolla 3D-tulostus on merkittävässä roolissa. Yritys tuo markkinoille sekä ammattilaisten tuottaman katkaisijamalliston että tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla kuluttaja voi itse suunnitella mallinsa. Periaatteessa kaikki on mahdollista!

My Swtch ECO, LUX ja RETRO ovat Capture Designin tuottama ensimmäinen katkaisija – mallisto T-Formille. Tavoitteena oli luoda sarja, jossa tämän ajan trendit näkyisivät ennen kaikkea muodoissa ja materiaaleissa ja, josta jokaiselle kuluttajalle löytyisi jotakin. My Swtch RETRO – mallit ovat yksinkertaista muotoilua, joiden väriskaala on loputon. My Swtch ECO – mallin idea taas piilee materiaalissa; tosin puukatkaisijan tuotekehitys on vielä kesken. My Swtch LUX – malli on hieman tasokkaampi toteutus valokatkaisijasta.

Asuntomessuilla LUX-malli on tuotettu 3D-tulosteena. Luontoteema ja värimaailma jatkuvat tapetissa. Yhtä luontevasti katkaisija voi kuitenkin myös räikeästi erottua ympäristöstään esimerkiksi värillä. Nyt on aika unohtaa valkoiset neliöt ja siirtyä uusien ulottuvuuksien aikakaudelle!

T-Form%202.jpg
Asuntomessujen antia Rubiinikehällä, kohteessa 27

T-Form%201.jpg
Asuntomessujen antia Rubiinikehällä, kohteessa 27

Lue lisää:
www.t-form.fi

Tai vieraile Asuntomessuilla:
www.asuntomessut.fi